DIENSTEN

 

Onderstaand treft u beknopt weergegeven de diensten die Retro personeelsdiensten u te bieden heeft. In een persoonlijk onderhoud willen wij deze graag nader toelichten. 

 

Uitzenden

Indien u tijdelijk uw personeelsbestand wilt vergroten is het mogelijk daar uitzendkrachten voor in te zetten. Bij extra werkdruk en tijdelijke afwezigheid van vaste medewerkers kunt u Retro personeelsdiensten inschakelen. Wij beschikken over een groot bestand van gemotiveerde en betrouwbare medewerkers die u na het vervullen van de opdracht een volgende keer met plezier ziet terug komen.

 

Detacheren

Indien u op zoek bent naar flexwerkers voor projecten met een bepaalde looptijd, is extra binding met de medewerker (gedetacheerde) gewenst. Zo bent u in staat de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen, terwijl u niet het werkgeversrisico loopt. Retro personeelsdiensten is u daarbij graag van dienst.

 

Werving & selectie

Het vinden van bekwaam en betrouwbaar personeel voor uw organisatie is niet eenvoudig en vergt veel van uw tijd. De wervingscampagne, selectiegesprekken, functionele tests en onderhandeling van de arbeidsvoorwaarden: Retro personeelsdiensten neemt deze zaak professioneel voor u waar. U kunt snel een nieuwe medewerker verwelkomen, waar u in de toekomst op kunt bouwen.

 

Pay-roll

U kunt ervoor kiezen om uw personeelsbestand aan Retro personeelsdiensten uit te besteden. Het personeel wordt niet door ons geworven; enkel het juridische werkgeverschap wordt door ons overgenomen. U wilt slechts ondernemen en niet belast worden met de complexe regelgeving die personele zorg met zich meebrengt. U levert de urenregistratie aan: Retro personeelsdiensten doet de rest.

 

Arbeidsmigranten

U heeft een seizoenpiek en u wilt graag snel over een pool van medewerkers beschikken. Dan bestaat er de mogelijkheid deze opdracht met arbeidskrachten uit Polen, Roemenië en Bulgarije in te vullen. Werving, huisvesting en vervoer worden door ons verzorgd. Met goede voorwaarden en een prettig verblijf geregeld krijgt u gemotiveerde medewerkers zodat de klus snel en goed wordt geklaard.