CORONA BELEID

 

Aangaande de wereldwijde problematieken rondom het Covid-19 virus hebben wij aanpassingen doorgevoerd in onze werkmethodiek. Deze wijzigigen zijn gemaakt teneinde onze relaties ook nu te kunnen blijven helpen op het personele vlak.

 

Bezetting

De bezetting op ons kantoor beperken wij tot het minimum. Als opdrachtgever kunt u wel nog telefonisch contact met ons opnemen en indien nodig kan zoals gebruikelijk snel worden geschakeld.

 

Intakes

Normaliter voeren wij sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten op onze locatie in Echt. Conform de richtlijnen van het RIVM vermijden wij persoonlijke contacten. Intakegesprekken voeren wij daarom vanaf week 11 via skype of videochat.

Startende medewerkers krijgen de benodigde papieren thuis gestuurd.

 

Opdrachten

Wij nemen nog steeds opdrachten aan, maar merken dat deze bij het gros van onze opdrachtgevers onder de huidige omstandigheden on-hold staan.

Voor het bedrijfsleven dreigt stagnatie in toe- en afvoer van grondstoffen, half-fabricaten en producten. Uitval van personeel is ook een reële dreiging voor de continuïteit. Voor de relaties die met regelmaat een beroep op ons doen hebben wij een nood-scenario in werking gesteld. Voor de diverse functies hebben wij mensen benaderd die hebben toegezegd graag aan de slag te gaan, indien er op korte termijn personeel door ziekte uitvalt.

 

Ook in deze moeilijke tijden staan wij voor u klaar.

Werk veilig conform RIVM richtlijnen en blijf gezond... dan kunnen we deze crisis snel achter ons laten.