RETRO PERSONEELSDIENSTEN

Retro personeelsdiensten heeft zich centraal in haar verzorgingsgebied  Midden-Limburg gevestigd. Vanuit Echt worden op efficiënte wijze onze relaties in de branches productie, logistiek, techniek en bouw ontzorgd.

Uitgezonden en gedetacheerde medewerkers hebben een vertrouwde uitvalsbasis waar zij terecht kunnen voor de administratieve afwikkeling van de tewerkstelling en tevens met hun vraagstukken omtrent de werken.

Het markante (retro) pand is in 2012 volledig gerenoveerd en aangepast naar hedendaagse maatstaven, maar heeft tevens een persoonlijk en huiselijk tintje gekregen. Zowel opdrachtgevers alsook medewerkers voelen zich daarom thuis bij Retro personeelsdiensten.

 

RETRO SOCIAL WALL

Volg ons op facebook en twitter!

 • 16/02/2018 16:00

  We kennen er allemaal wel een.. Tag iemand die zich altijd verslaapt!

  Lees Verder
 • 10/02/2018 13:00

  Wij wensen jullie allemaal een fijne carnaval toe! Alaaf!

  Lees Verder
 • 05/02/2018 18:30

  Wij zijn een jonge dynamische onderneming die in het Midden-Limburgse inmiddels een vaste waarde is geworden op het gebied van arbeidsbemiddeling.In de branches productie, logsitiek, techniek en bouw zijn wij sterk vertegenwoordigd. Uitzendbanen, detachering, Werving & Selectie, pay-roll en inzet van arbeidsmigranten; wij brengen werknemers en werkgevers op professionele wijze tot elkaar, waarbij het persoonlijke contact een belangrijke rol speelt. In de breedste zin ontzorgen wij in uw behoefte van (tijdelijk) personeel!

  Lees Verder
 • 02/02/2018 19:00

  Onze administratief medewerkster Joyce Stevelmans is op 4 februari alweer 5 jaar bij ons in dienst! Wij zijn daar super trots op en daarom hebben wij haar vandaag al in het zonnetje gezet! 😁

  Lees Verder
 • 29/01/2018 14:40

  Terwijl eind 2008 en heel 2009 voor de uitzendbranche in het teken staan van krimp, verwerft Retro personeelsdiensten toch bestaansrecht welke uitmondt in een sterke groei. Door de toenemende klantenkring en aantal medewerkers wordt halverwege 2012 het gerestaureerde pand aan de Houtstraat in Echt betrokken. Op deze centrale locatie groeide de organisatie inmiddels uit tot een bekende regionale arbeidsbemiddelaar, met nog voldoende mogelijkheid voor toekomstige ontwikkelingen.

  Lees Verder