RETRO PERSONEELSDIENSTEN

Retro personeelsdiensten heeft zich centraal in haar verzorgingsgebied  Midden-Limburg gevestigd. Vanuit Echt worden op efficiënte wijze onze relaties in de branches productie, logistiek, techniek en bouw ontzorgd.

Uitgezonden en gedetacheerde medewerkers hebben een vertrouwde uitvalsbasis waar zij terecht kunnen voor de administratieve afwikkeling van de tewerkstelling en tevens met hun vraagstukken omtrent de werken.

Het markante (retro) pand is in 2012 volledig gerenoveerd en aangepast naar hedendaagse maatstaven, maar heeft tevens een persoonlijk en huiselijk tintje gekregen. Zowel opdrachtgevers alsook medewerkers voelen zich daarom thuis bij Retro personeelsdiensten.

 

RETRO SOCIAL WALL

Volg ons op facebook en twitter!

 • 10/06/2019 19:00

  Werknemers die werk doen waar ze niet voor gediplomeerd zijn, kunnen vanaf 1 mei hun werkervaring verzilveren in een Vakverklaring. De Vakverklaring is bedoeld voor werknemers zonder zogenaamde startkwalificatie, een diploma op minimaal havo, vwo of mbo-2 niveau. Hiermee tonen medewerkers aan dat zij vaardigheden van een bepaald vak beheersen. De Vakverklaring is daarom mogelijk een uitkomst voor mensen met werkervaring, maar zonder diploma.

  Lees Verder
 • 05/06/2019 10:15

  Afgelopen dinsdag waren Rianne en Ilona te gast op de banenbeurs in Roermond. Deze werd georganiseerd door het UWV. Voor nu, was dit de laatste activiteit van Rianne, want vandaag mag (of is het voor haar ‘moet’?) ze met zwangerschapsverlof. Want ja: er komt een Retro-baby bij! Wij wensen haar een fijn verlof toe.

  Lees Verder
 • 30/05/2019 17:00

  Gefeliciteerd! Je bent aangenomen voor de baan van je dromen en gaat binnenkort aan de slag. Erg leuk, maar ook een periode die onzekerheid met zich meebrengt. Hoe gaat het werk je bevallen? En je collega’s? Kun je de hooggespannen verwachtingen waarmaken? Joyce geeft je graag een handige tip: ''Neem de tijd om je nieuwe omgeving te leren kennen, maar laat ook meteen zien dat je een aanwinst voor het bedrijf bent. Wees pro-actief, stel vragen en neem beslissingen. Zo zal je het respect van je nieuwe baas snel verdienen!''

  Lees Verder
 • 22/05/2019 12:00

  Naar het werk gaan we nog steeds het liefst met de auto, zo blijkt uit onderzoek van het CBS. Zelfs voor woon-werkafstanden van minder dan 1 kilometer kiest 9 procent van de Nederlanders nog voor dit vervoermiddel terwijl fietsen toch echt gezonder voor je is. Morgen is het de fiets naar je werk dag! Hoe ga jij?

 • 16/05/2019 16:30

  Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag! Retro personeelsdiensten bemiddelt in banen in de sectoren productie, logistiek, techniek en bouw. Neem gerust eens een kijkje in ons actuele vacature aanbod op onze website: www.retro-pd.nl/vacatures, en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  Lees Verder