RETRO PERSONEELSDIENSTEN

Retro personeelsdiensten heeft zich centraal in haar verzorgingsgebied  Midden-Limburg gevestigd. Vanuit Echt worden op efficiënte wijze onze relaties in de branches productie, logistiek, techniek en bouw ontzorgd.

Uitgezonden en gedetacheerde medewerkers hebben een vertrouwde uitvalsbasis waar zij terecht kunnen voor de administratieve afwikkeling van de tewerkstelling en tevens met hun vraagstukken omtrent de werken.

Het markante (retro) pand is in 2012 volledig gerenoveerd en aangepast naar hedendaagse maatstaven, maar heeft tevens een persoonlijk en huiselijk tintje gekregen. Zowel opdrachtgevers alsook medewerkers voelen zich daarom thuis bij Retro personeelsdiensten.

 

RETRO SOCIAL WALL

Volg ons op facebook en twitter!

 • 15/08/2019 19:00

  Tip van Ilona! Super, je hebt een sollicitatie verstuurd en het bedrijf reageert positief! Ze zouden graag je motivatiebrief ontvangen en je uitnodigen voor een gesprek. Maar hoe bereid je je hier nou het beste op voor? Ilona geeft je graag een handige tip: ''Als je ergens solliciteert is het van cruciaal belang dat je je in het bedrijf hebt verdiept. Niet alleen voor je motivatiebrief, maar ook als je straks op gesprek moet. Hoe meer je weet, hoe beter je kunt aangeven waarom je er wilt werken en hoe meer het bedrijf het gevoel heeft dat jij die enthousiaste kandidaat bent die ze zoeken. Kijk daarom altijd even op de website van het bedrijf en kijk op zoekmachines naar het laatste nieuws.’’

  Lees Verder
 • 08/08/2019 19:00

  Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de bouw, logistiek, techniek of productie? Neem eens een kijkje op de vacaturepagina op onze website! Momenteel staan er nog vele vacatures open die vervult moeten worden door gedreven werknemers. Uiteraard kun je ook altijd even langskomen op ons kantoor of vrijblijvend contact met ons opnemen!

  Lees Verder
 • 01/08/2019 19:00

  Wist je dat ..💡 42% van de Nederlandse werknemers actief of passief op zoek is naar een andere baan? Dit komt voornamelijk doordat medewerkers zich minder vaak verbonden voelen met het bedrijf. De belangrijkste oorzaak hiervan is dat werknemers onvoldoende worden gestimuleerd om te leren en ontwikkelen. Bij het vinden van een geschikte match voor een vacature zijn dus meer aspecten van belang dan alleen een passende opleiding en ervaring.

  Lees Verder
 • 25/07/2019 19:00

  Wat zou jij kiezen?

 • 18/07/2019 19:00

  Maak de zin af.. Als je zou mogen kiezen, wat zou dan jouw droombaan zijn? Laat het ons in de reacties weten!

  Lees Verder