RETRO PERSONEELSDIENSTEN

Retro personeelsdiensten heeft zich centraal in haar verzorgingsgebied  Midden-Limburg gevestigd. Vanuit Echt worden op efficiënte wijze onze relaties in de branches productie, logistiek, techniek en bouw ontzorgd.

Uitgezonden en gedetacheerde medewerkers hebben een vertrouwde uitvalsbasis waar zij terecht kunnen voor de administratieve afwikkeling van de tewerkstelling en tevens met hun vraagstukken omtrent de werken.

Het markante (retro) pand is in 2012 volledig gerenoveerd en aangepast naar hedendaagse maatstaven, maar heeft tevens een persoonlijk en huiselijk tintje gekregen. Zowel opdrachtgevers alsook medewerkers voelen zich daarom thuis bij Retro personeelsdiensten.

 

RETRO SOCIAL WALL

Volg ons op facebook en twitter!

 • 18/02/2019 07:00

  Maandag! Voor velen het begin van de nieuwe werkweek. Hoe begint jouw werkdag?

 • 13/02/2019 21:13
  Lees Verder
 • 13/02/2019 20:00

  Ben jij nog op zoek naar werk als monteur in de technische branche? Dan hebben wij diverse mooie vacatures voor je klaar staan. Neem gerust een kijkje via onderstaande link.⬇ www.retro-pd.nl/vacatures/

  Lees Verder
 • 04/02/2019 17:04

  Vandaag werden wij verrast door een van onze uitzendkrachten met een heerlijke vlaai. Na diverse gesprekken bij een van onze klanten is hij door middel van werving en selectie rechtstreeks in dienst gekomen bij de opdrachtgever. Wij wensen hem veel succes met zijn nieuwe functie als teamleider en bedanken hem voor het vertrouwen in Retro Personeelsdiensten!

  Lees Verder
 • 31/01/2019 20:00

  Tip van Rianne! “Houd voor jezelf duidelijk het doel voor ogen waar je naartoe wilt! Bepaal hoe je daar wilt komen, wat zou je graag uiteindelijk willen bereiken, wat is jouw ideale functie? Je kunt het opschrijven, zodat je een beetje houvast hebt wanneer je op gesprek gaat bij een uitzendbureau of bedrijf. Bedenk van tevoren wat je sterke en verbeterpunten zijn, wat je struikelblokken zijn en waar je goed in bent. Hoe onderscheid jij je ten opzichte van andere sollicitanten. Dit zijn veel gestelde vragen in een sollicitatiegesprek. Praat voordat je ergens op gesprek gaat met vrienden of familie. Deze kunnen jou wellicht tips of op/aanmerkingen geven.”

  Lees Verder