RETRO PERSONEELSDIENSTEN

Retro personeelsdiensten heeft zich centraal in haar verzorgingsgebied  Midden-Limburg gevestigd. Vanuit Echt worden op efficiënte wijze onze relaties in de branches productie, logistiek, techniek en bouw ontzorgd.

Uitgezonden en gedetacheerde medewerkers hebben een vertrouwde uitvalsbasis waar zij terecht kunnen voor de administratieve afwikkeling van de tewerkstelling en tevens met hun vraagstukken omtrent de werken.

Het markante (retro) pand is in 2012 volledig gerenoveerd en aangepast naar hedendaagse maatstaven, maar heeft tevens een persoonlijk en huiselijk tintje gekregen. Zowel opdrachtgevers alsook medewerkers voelen zich daarom thuis bij Retro personeelsdiensten.

 

RETRO SOCIAL WALL

Volg ons op facebook en twitter!

 • 18/04/2019 11:00

  Het is vandaag Nationale Secretaressedag! Zetten jullie de secretaresse vandaag in het zonnetje?! ☀

  Lees Verder
 • 13/04/2019 19:00

  Ook voor de productiebranche hebben wij diverse vacatures. Neem gerust eens een kijkje op onze website: ⬇ www.retro-pd.nl/vacatures

  Lees Verder
 • 09/04/2019 20:00

  Wij hebben diverse vacatures in de techniekbranche open staan op dit moment. Ben jij goed met je handen? Weet jij altijd oplossingen te vinden op technisch gebied? Neem dan gerust een kijkje op onze website: ⬇ www.retro-pd.nl/vacatures

  Lees Verder
 • 03/04/2019 20:00

  Motivatie, plezier of voldoening. Hoe we het ook noemen, lekker in je vel zitten op je werk is heel belangrijk. Allereerst voor jou, maar ook voor je werkgever. Mensen die met plezier naar hun werk gaan zijn productiever, positiever, efficiënter en gelukkiger. En jij? Heb jij plezier in je werk?

 • 30/03/2019 17:31

  Let op! Vannacht gaan we weer over op de zomertijd. Dit betekent dat de klok van 2:00 naar 3:00 uur wordt verzet. Dus… een uurtje minder slapen! Heb jij ook zo een last van het omzetten van de klok en vind jij dat het afgeschaft moet worden?

  Lees Verder