CORONA BELEID

 

Aangaande de wereldwijde problematieken rondom het Covid-19 virus hebben wij aanpassingen doorgevoerd in onze werkwijze, zodat werkzoekenden ook nu hun weg vinden naar een nieuwe baan.

 

Bezetting

De bezetting op ons kantoor beperken wij tot het minimum. Als uitzend-medewerker of werkzoekende is het gewoon mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze service is ook onder de aangepaste omstandigheden daarmee zoals jullie van os gewend zijn.

 

Intakes

Normaliter voeren wij sollicitatie-gesprekken met potentiële kandidaten op onze locatie in Echt. Conform de richtlijnen van het RIVM vermijden wij persoonlijke contacten zoveel als mogelijk. Intakegesprekken voeren wij daarom vanaf week 11 via skype of videochat.

Startende uitzend-medewerkers krijgen de benodigde papieren thuis gestuurd.

 

Opdrachten

Het merendeel van de reguliere vacatures staat onder de huidige omstandigheden on-hold.

Voor het bedrijfsleven dreigt stagnatie in toe- en afvoer van grondstoffen, half-fabricaten en producten. Uitval van personeel is ook een reële dreiging voor de continuïteit. Voor de relaties die met regelmaat een beroep op ons doen hebben wij een nood-scenario in werking gesteld. Voor de diverse functies benaderen wij momenteel kandidaten die graag op korte termijn aan de slag willen. Dit met name voor het moment dat bij onze opdrachtgevers medewerkers door ziekte uitvallen. Indien je hiervoor in aanmerking wilt komen kun je contact met ons opnemen.

 

Ook in deze moeilijke tijden staan wij voor je klaar.

Werk veilig conform RIVM richtlijnen en blijf gezond... dan kunnen we deze crisis snel achter ons laten.